Reglaj direcție

Reglaj direcție

Reglaj direcție

Expres Autoservice este specializat în a oferi serviciul de reglaj direcție, o componentă esențială pentru siguranța și eficiența autovehiculului dumneavoastră.

Reglajul direcției este un proces vital prin care se asigură alinierea corectă a roților autoturismului. Un reglaj corect al direcției previne uzura neuniformă a anvelopelor, optimizează consumul de carburant și îmbunătățește siguranța și confortul în timpul condusului. Expres Autoservice utilizează tehnologie de ultimă generație și echipamente de înaltă precizie pentru a oferi acest serviciu esențial.

Echipa noastră de profesioniști, cu vastă experiență, realizează un reglaj de direcție precis și fiabil. Ne asigurăm că mașina dumneavoastră răspunde corect și eficient la comenzi, indiferent de condițiile de drum. Suntem atenți la fiecare detaliu al reglajului direcției pentru a îmbunătăți performanțele de conducere și pentru a preveni daunele care pot rezulta dintr-un reglaj inadecvat.

Reglajul direcției nu este doar un serviciu pe care îl oferim, ci este o măsură preventivă pe care o recomandăm. Este un aspect vital care poate prelungi durata de viață a anvelopelor, poate reduce costurile de întreținere și poate asigura o experiență de condus mai sigură și mai confortabilă.

Sistemul de direcție este responsabil pentru menținerea controlului vehiculului în orice moment și în orice situație. Mecanismul de direcție al vehiculului este un ansamblu de prâghii și piese cu ajutorul cărora conducătorul poate schimba, în funcție de necesitate, direcția de deplasare a vehiculului. Rolul sistemului de direcție este să permită conducerea ușoară și rapidă a vehiculului în linie dreaptă și în viraje, precum și să asigure stabilitatea vehiculului în toate condițiile de exploatare.

Indiferent de problemele tale, la noi găsești echipamentele necesare pentru a diagnostica corect orice problemă aparută la sistemul de direcție. Personalul nostru este calificat să verifice dacă sistemul de direcție funcționează în parametrii normali și să evalueze daca mașina ta necesită ajustări sau înlocuiri.

„Multumită” drumurilor noastre pline de gropi și denivelări sistemul de direcție se degradează. Fiecare impact al roților cu un carosabil neregulat se transmite în suspensii, apoi în bieletele de direcție, apoi prin componentele casetei de direcție în coloana de direcție și, ulterior, se resimt în volan.

Expres Autoservice oferă servicii specializate de verificare și reparații ale sistemului de direcție și se mândrește cu abilitatea de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților din Sibiu și zonele învecinate.

Vezi și alte servicii auto pe care le oferă Expres Autoservice, cum ar fi: servicii pentru clima auto, servicii de mecanică auto sau ITP fără programare pentru mai multe categorii de vechicule.

Tarife
Reglaj fata
Autoturism punte fixa spate
120 lei
Reglaj fata + spate
Autoturism punte reglabila spate
150 lei
Reglaj fata
Autoutilitara punte fixa spate
150 lei
Reglaj fata
Jeep/SUV 4x4 punte fixa spate
150 lei
Reglaj fata + spate
Jeep/SUV 4x4 punte reglabila spate
200 lei
Reglaj fata
Taxi
90 lei
Reglaj fata + spate
Microbuz, Opel Astra F. Daewoo Cielo, Leganza, Audi80/100, Peugeot 106
200 lei