Reglaj direcție

Reglaj direcție

Sistemul de direcție este responsabil pentru mentținerea controlului vehiculului în orice moment și în orice situație. Mecanismul de direcție al vehiculului este un ansamblu de prâghii și piese cu ajutorul cărora conducătorul poate schimba, în funcție de necesitate, direcția de deplasare a vehiculului. Rolul sistemului de direcție este să permită conducerea ușoară și rapidă a vehiculului în linie dreaptă și în viraje, precum și să asigure stabilitatea vehiculului în toate condițiile de exploatare.

Indiferent de problemele tale, la noi găsești echipamentele necesare pentru a diagnostica corect orice problemă aparută la sistemul de direcție. Personalul nostru este calificat să verifice dacă sistemul de direcție funcționează în parametrii normali și să evalueze daca mașina ta necesită ajustări sau înlocuiri.

„Multumită” drumurilor noastre pline de gropi și denivelări sistemul de direcție se degradează. Fiecare impact al roților cu un carosabil neregulat se transmite în suspensii, apoi în bieletele de direcție, apoi prin componentele casetei de direcție în coloana de direcție și, ulterior, se resimt în volan.

Expres Autoservice oferă servicii specializate de verificare și reparații ale sistemului de direcție și se mândrește cu abilitatea de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților din Sibiu și zonele învecinate.

Tarife
Reglaj fata
Autoturism punte fixa spate
120 lei
Reglaj fata + spate
Autoturism punte reglabila spate
150 lei
Reglaj fata
Autoutilitara punte fixa spate
150 lei
Reglaj fata
Jeep/SUV 4x4 punte fixa spate
150 lei
Reglaj fata + spate
Jeep/SUV 4x4 punte reglabila spate
200 lei
Reglaj fata
Taxi
90 lei
Reglaj fata + spate
Microbuz, Opel Astra F. Daewoo Cielo, Leganza, Audi80/100, Peugeot 106
200 lei